Plannen om een film te laten maken?

Van concept tot eindproduct en van regie tot camerawerk bent u bij NEM Productions aan het juiste adres. Kijk voor een groot aantal voorbeelden in ons portfolio!

Over ons

Achter NEM Productions sta ik: Nick de Keijzer. Al van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in alles wat met filmen te maken heeft. Niet voor, maar achter de camera is mijn plek.
Door mijn enthousiasme en passie voor het filmen ben ik na mijn opleiding tot video-editor in 2009 terecht gekomen bij diverse opdrachtgevers. Van aftermovies, bruiloften en bedrijfsfilms tot aan regiewerk voor grote bioscoopfilms.

Het mooie aan mijn werk vind ik de afwisseling. Zo sta je een informatieve film te maken over zonne-energie en voor je het weet ben je weer een aftermovie aan het maken van een braderie.
Heb je vragen voor mij of wil je meer weten over het laten maken van een film? Neem dan contact met mij op!

Projecten

01

De Lipdubcrew

De Lipdubcrew is een onderdeel van NEM Productions. Wij hebben een jaren lange ervaring in het maken van Lipdubs. Uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of gewoon voor de fun. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op of kijk op www.lipdubcrew.nl

02

Bedrijfspromo

NEM Productions maakte voor diverse bedrijven een promotiefilm. Zowel bestaande als potentiële klanten kunnen door middel van een bedrijfspresentatie inzicht krijgen in wat u allemaal met uw onderneming voor hen doet. Daarnaast is het een erg leuke marketingtool voor op bijvoorbeeld een usb-stick of op een beurs.

03

Uitvaarten

NEM Productions heeft ruime ervaring in het filmen van uitvaart- en rouwplechtigheden. De wensen van u als nabestaanden en van de overledenen staan hierbij centraal. Wij zijn onopvallend aanwezig en zorgen voor een professionele en persoonlijke registratie van de plechtigheid.

04

Bruiloften

Ruim voor de grote dag worden alle wensen en mogelijkheden met u besproken en uiteindelijk de locaties bekeken, zodat we deze dag optimaal kunnen vastleggen. NEM Productions zorgt ervoor dat u achteraf kunt terug kijken op alle hoogtepunten van de mooiste dag van uw leven!

05

Woning presentaties

Een hogere ranking op Funda, meer clicks, een breder bereik en grotere kans op de verkoop van uw huis. Wij hebben ruime ervaring in het maken van deze woningpresentaties. Dit kan een mooie wandeling zijn door uw huis of een uitgebreide presentatie van uw huis.

06

Informatiefilms

Wilt u grote groepen mensen iets vertellen? Of wilt u een product van uw bedrijf in de picture brengen? Dan is een informatiefilm wat u zoekt. Ook hier kan NEM Productions u mee helpen.

07

Aftermovies

Bestaat uw bedrijf zoveel jaar? Organiseert u een braderie? Of heeft u de opening van uw nieuwe winkel? Hoe leuk is het dan als u achteraf terug kunt kijken of deze mooie gebeurtenis. Een aftermovie is dan precies wat u nodig heeft.

08

Andere diensten

Naast filmen en editen heeft NEM Productions ook ruime ervaring in de filmwereld. Denk hierbij aan: regieassistent, (script)continuïteit, videoassistent etc. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Vorige
Volgende
Contact
NEM Productions
Nick de Keijzer
Bovencamp 22
3992 BZ Houten
info@nemproductions.nl

Mob +31 (0)6 28 05 02 46

KvK 30239222
BTW NL034337234B01